|OntspanningsMassage| Anti cellulite/ afslank Massage| Hot Chocolate  Massage| Hot Stone Massage| Lomi Lomi Massage| Warme Honing Massage| Zwangerschapsmassage |


Bij anti cellulite massage (afslank massage) is het belangrijkste doel om de huid van heupen, billen, benen, armen en buik op een natuurlijke manier en met natuurlijke producten strakker te masseren.

Cellulitis massage is een van verschillende factoren die zorgen dat de samengeklonterde cellen worden afgebroken en door middel van de behandeling in staat worden gesteld om het vet te laten verdwijnen. Bij deze vorm van massage gebruiken wij honing samen met olijfolie. Honing voedt, reinigt, verfrist en kalmeert de huid. Honing bevat veel milde zuren, die van nature ook in het lichaam voorkomen. Daarom zorgt de honing voor versterking van de "zuurtebeschermingslaag" van de huid. Olijfolie is rijk aan enkelvoudig onverzadigde vetzuren, welke de kwalijker vetten in het menselijk lichaam vervangen. Olijfolie bevat ook een aantal zeer gezonde stoffen, zoals natuurlijke anti-oxidanten. Deze anti-oxidanten beschermen de cellen,verhogen de elasticiteit van de huid en voorkomen rimpels.

De honing met olijfolie wordt verwarmd en middels strijkbewegingen en zachte knedingen aangebracht over het lichaam. De honing wordt makkelijk door de huid opgenomen. De ritmische massagebewegingen zorgen voor een totale ontspanning. Door de massage worden de afbraak producten uit het vetweefsel naar het lymfesysteem uitgestoten en op natuurlijke wijze het lichaam uitgespoeld.

Deze behandelsoort is ook zeer geschikt als je behoorlijk bent afgevallen, maar nog steeds dat buikje hebt of die "blubberarmen". Je kan deze massage zien als een alternatief van de bekende liposuctie. Deze behandeling is grondig onderzocht en uit testen blijkt dat het buitengewone resultaten oplevert. De huid wordt niet alleen mooier en minder van omvang. Een andere belangrijke werking van deze behandeling is dat men zich na deze massage verkwikt voelt en een positiever zelfbeeld krijgt.

Je zult door deze massage geen kilo's verliezen, maar wel plaatselijk centimeters in omvang verliezen. Resultaten zijn na een paar sessie zichtbaar. Na zo'n 10 sessies is de verandering van het lichaam duidelijk zichtbaar. Bij een volledige serie van 10 behandelingen in 5 weken kan dit resulteren in plaatselijk wel ongeveer 10 cm omvangverlies! Dit scheelt soms 1 2 kledingsmaten!


Anti cellulite/ afslank massage 30 minuten: €35,-
Anti cellulite/ afslank massage 60 minuten: €50,-( Zie onze actie!)

Klik hier voor het maken van een afspraak.